SFNT MARKETING

Servicii disponibile

SFNT MARKETING

Web Design Profesional

Site-uri web uimitoare și funcționale, dezvoltate în doar 30 de zile. De la designul estetic la experiența utilizatorului, creăm platforme care convertează vizitatorii în clienți loiali.

Design Grafic Avansat

Furnizăm pachete complete de branding ce cuprind elemente precum logo, moodboard, design de carte de vizită, șabloane pentru postări pe platformele de social media și alte componente relevante. Edificăm identități vizuale distincte, adaptate individual pentru fiecare client.

Social Media Management

Ne ocupan total de conturile de social media . Creăm și gestionăm postări atractive, cu conținut captivant, pentru a atrage noi clienți și a menține implicarea actualilor urmăritori.

Training Personalizat 1 la 1

Invățați să utilizați inteligența artificială pentru generarea de texte în afacerea dvs. De la email marketing la scripturi de reclame și copywriting, vă ghidăm pas cu pas în utilizarea tehnicilor avansate pentru a vă dezvolta brandul.

Campanii de Email Marketing

Dezvoltăm și implementăm campanii de email marketing eficiente pentru a ajunge direct la publicul țintă. De la crearea conținutului atractiv la monitorizarea rezultatelor, vă ajutăm să transformați abonații în clienți fideli.

SFNT MARKETING

Informații Esențiale

Echipă Experiență: Peste 5 ani de expertiză în domeniul marketingului digital, branding, design grafic, social media management și formare profesională.

Rezultate Demonstrate: Zeci de clienți fericiți au beneficiat de transformarea noastră digitală.

Soluții Personalizate: Abordăm fiecare proiect în mod unic, adaptându-ne la nevoile și viziunea fiecărui client.

Transparență Totală: Detaliem fiecare pas al procesului pentru ca dumneavoastră să fiți în control și să înțelegeți progresul.

SFNT MARKETING

Durată și Detalii

Web Design: Site-urile web sunt construite într-o perioadă de 30 de zile. Fiecare site este adaptat pentru a reflecta esența brandului și a oferi o experiență superioară utilizatorilor.

Graphic Design: Pachetul complet de branding variază în funcție de cerințele dvs. specifice. Contactați-ne pentru o discuție detaliată și un plan personalizat.

Social Media Management: Creăm și gestionăm conținutul pe rețelele sociale, atrăgând atenția noilor clienți și construind loialitatea celor existenți.

Training Personalizat 1 la 1: Învățați să folosiți inteligența artificială pentru a îmbunătăți strategiile de conținut și marketing.

Campanii de Email Marketing: Creăm și implementăm campanii de email marketing pentru a vă conecta în mod eficient cu audiența.

SFNT MARKETING

Contactați-ne pentru o Consultație Gratuită

Sunteți gata să aduceți brandul dvs. la viață în lumea digitală? Echipa noastră dedicată vă așteaptă pentru a vă oferi o consultanță gratuită. Vom discuta despre nevoile dvs., viziunea pentru brand și cum putem aduce o notă de profesionalism și inovație în identitatea dvs. online.

Suntem aici pentru a vă transforma viziunile în realitate online! Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria către succesul digital.

SFNT MARKETING

Servicii disponibile

Web Design

Site-urile web sunt construite într-o perioadă de maxim 30 de zile. Fiecare site este adaptat pentru a reflecta esența brandului și a oferi o experiență superioară utilizatorilor.

Graphic Design

Aveti nevoie de un logo care sa va reprezinte adevarata valoare a brandului, noi va putem ajuta. Pachetul complet de branding variază ca pret în funcție de cerințele dvs. specifice.

Asistenta 1 la 1 – AI Marketing

Învățați să folosiți inteligența artificială pentru a îmbunătăți strategiile de conținut și marketing. Asistenta 24/7 cu echipa noastra timp de o luna

Campanii de Email Marketing

Creăm și implementăm campanii de email marketing pentru a vă conecta în mod eficient cu potentialii client.

Social Media
Management

Cu o echipa de profesionisti in spate va putem crea continut pe toate platformele de social media. : Creăm și gestionăm conținutul pe rețelele sociale ( Instagram, Facebook), atrăgând atenția noilor clienți și construind loialitatea celor existenți.