SFNT MARKETING

Politica de confidentialitate

SFNT MARKETING

Politica de confidentialitate

Data intrării în vigoare: 29 martie 2023

Introducere

Bun venit la SFNT MARKETING SRL! Această politică de confidențialitate are scopul de a vă informa cu privire la modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și gestionăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu serviciile noastre. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege modul în care prelucrăm datele dvs.

Date colectate

Putem colecta diferite tipuri de date cu caracter personal atunci când utilizați serviciile noastre, inclusiv, dar fără a se limita la: nume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă, informații de plată și alte informații pe care ni le furnizați voluntar.

Scopul prelucrării datelor

Colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopul furnizării și îmbunătățirii serviciilor noastre, pentru a vă informa cu privire la noutăți, promoții și oferte speciale, pentru a procesa comenzile dvs. și pentru a vă oferi asistență în cazul în care aveți întrebări sau solicitări.

Divulgarea datelor către terți

Nu vom vinde, închiria sau distribui datele dvs. cu caracter personal către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau atunci când este necesar pentru a furniza serviciile noastre (de exemplu, procesatori de plată sau companii de curierat).

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. cu caracter personal prin implementarea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau dezvăluirea acestora.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul de a solicita acces la datele dvs. cu caracter personal, de a le rectifica sau șterge, de a vă opune prelucrării sau de a solicita transferul lor către alt operator, în măsura în care acest lucru este permis conform legii aplicabile.

Actualizări ale politicii de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată în mod periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de prelucrare a datelor. Vă recomandăm să revizuiți această politică în mod regulat pentru a fi la curent cu modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

CONTRACTAREA SI ADMINISTRAREA RELATIEI CU CLIENTII

Date pentru contul de client – In momentul crearii unui cont de client cu ajutorul optiunii „ INREGISTRARE “, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a SFNT. Marketing. Aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de client. In cazul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul desfasurarii cu succes a procesului de vanzare.

Date pentru plasarea unei comenzi – Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate sau la modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa sfntmarketing@gmail.com.

Baza legala:

 Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.